bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人www.my-dgm.com
                        
  • DGM Day Game Mastery - Një mundësi unike
  • DGM Day Game Mastery - Suksesshëm që nga viti 2013
  • DGM Day Game Mastery - të fitojnë deri në 4% në ditë
css3 slider by WOWSlider.com v6.4

DayGame-Mastery - DGM - Pagesa:: i përditshëm.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
shqiptar, Albanian - Albania,
shqiptar - Swiss Cannabis Organizatiom
shqiptar - Swiss Cannabis Organizatiom
Growing over the world in shqiptar with THC and CBD
KI-Trading, unterstütz von Experten
shqiptar - How can I earn money with it
How can I earn money with it
DGM - Day Game Mastery - Rreth DGM
Thjesht bashkohen, depozitave dhe fitojnë të holla. Bast është bërë nga profesionistë dhe kompjutera.


Që nga viti 2013, kompania ruse DGM (DayGameMastery) të krijuara në mënyrë sistematike dhe të verifikueshme të ardhura të larta nga basteve sportive. Fitimet janë të kalohen anëtarëve të përditshme dhe të besueshme. Programi sportive bast DGM gëzon një popullaritet të madh pasi që rezultatet me pagesa shumë të shpejtë dhe të kthimit të lartë.

Depozitat dhe tërheqjet janë të trajtohen me anë të Perfect Money, ADV-Cash dhe Payeer.
  • 1,8-4% kthimi ne dite.
  • pagim Daily.
  • 40% e të ardhurave janë të gjeneruara automatikisht nga kompjuteri vendosur baste.
    60% e të ardhurave vijnë nga bastet personale.
Konstantin Mironov është CEO i DGM. Për 25 vjet ai është i angazhuar në fushën e matematikës dhe logjikës matematike. Konstantin Mironov studiuar profesionalisht probabilitetin e ngjarjeve të caktuara. Si rezultat, një model matematik është zhvilluar e cila mund të përdoret në parashikimin e ngjarjeve të caktuara, veçanërisht ngjarjet sportive.
E çuditshme si ajo mund të tingëllojë, por ju mund të vërtetë të parashikojnë rezultatin e një ngjarje sportive me një probabilitet shumë të lartë. Fitimet janë të bazuara në këtë bazë.

DGM ofron 4 programe, të cilat ndryshojnë në nivelin e investimeve, kohëzgjatja dhe të jepnin të ditës.
Depozitat dhe tërheqjet punojë pa probleme. Pagesat janë të mundshme tashmë nga 0,10 $.
Kreditë e fitimet e bëra në 6 ditë në javë nga e marta deri të dielën - përveç të hënën.
Pagesat dhe Mbështetje Skype funksionuar si duhet.
Nëse keni probleme ju mund të përdorni mbështetjen e telefonit në anglisht

Investimi paguan për vete në 30-45 ditë. Kush e merr nga bast e tij deri atëherë, mund të riinvestojmë rrezik të lirë dhe të gëzojnë fitimet.
DGM - Day Game Mastery - të fitojnë deri në 4% në ditë - Deri në 7% komision referues.


shqiptar, Albanian - Shqipëri,
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,

DGM - Day Game Mastery - Plani i Investimeve
Depozita minimale prej $ 10 - deri në 4% fitim në ditë - Pagim gjashtë herë në javë


DayGameMastery (DGM) - Depozita minimale prej $ 10!


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
shqiptar, Albanian - Albania,

DGM - Day Game Mastery - Program Referral / Marketing
Share DGM dhe fitojnë të holla


DGM Day Game Mastery - Program Referral / Marketing
Pjesa tjetër e fitimeve
20% Fondi rezervë
kompani
Fondi rezervë
ju

Përshkrim

        + 7% nga niveli 1
        + 4% nga niveli 2
        + 2% nga niveli 3Përshkrimi i Programit Partner
Fto anëtarë të rinj në aktivitetet e projektit. kështu që ju të rritur të ardhurat tuaja dhe për të nxitur zhvillimin e projektit. Të na ndihmojë për të forcuar konkurrencën dhe për të rritur stabilitetin e sistemit në tërësi.

Kompania ofron në një program komision deri në nivelin e tretë. Secili pjesëmarrës i projektit mund të përdorni programin e referimit për të rritur të ardhurat në mënyrë të konsiderueshme, duke i ftuar pjesëmarrësit të reja në projekt.

Në nivelin 1 ju merrni një komision prej 7% për çdo depozituar referime tuaj.

Në nivelin e 2 ju merrni një komision prej 4% për çdo depozituar referime tuaj.

Në nivelin e 3 ju merrni një komision prej 2% për çdo depozituar referime tuaj.
DGM - deri në 4% fitim në ditë


shqiptar, Albanian - Shqipëri,
anglisht, bardhë russian, boshnjake, bullgare, çek, danez, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, grek, hindi, holandez, hungarez, italian, japonisht, kinez, kroat, norvegjez, polonisht, portugalisht, rumun, rusisht, serb, shqiptar, sllovak, slloven, spanjisht, suedez, Thai, turk, ukrainas, vietnamisht,

DGM - Day Game Mastery - FAQ
Pyetje dhe përgjigje DGM


Si mund të regjistrohem në projekt DGM?
Kliko në "Regjistrimit" button, plotësoni të gjitha fushat e formularit shfaqet dhe kliko më poshtë në "Regjistrohu" button.

A mund të ndryshojë të dhënat e mia të faturimit në fund të procedurës së regjistrimit?
Ju gjithmonë keni mundësi për të ndryshuar informacionin e pagesës në llogarinë tuaj.

A mund ta ndryshoj adresën time e-mail pas procedurën e regjistrimit?
Pas regjistrimit, ju nuk mund të ndryshoni adresën tuaj e-mail vetë. Megjithatë, në qoftë se ka një nevojë për të ndryshuar adresën tuaj e-mail, ju lutem kontaktoni mbështetjen e DGM.

A mund të hapur llogari të shumta në DGM?
Për të marrë një përgjigje të detajuar për këtë pyetje, ju lutem referojuni seksionit 4.7 të marrëveshjeve tona të përdoruesit ose rregullat.

Çfarë është investimi minimale dhe maksimale e lejuar në projektin DGM?
Shuma minimale e investimeve 10 $. Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje në më shumë detaje, ju lutem referojuni në seksionin tonë "Marketing".

Çfarë sistemeve të pagesave elektronike mund të përdoret në këtë projekt?
Për të bërë një depozitë në projektin tonë, ju mund të përdorni sistemet e pagesës: PerfectMoney, Payeer, ADV-Cash.

Unë nuk kam asnjë llogari në sistemet e pagesave elektronike, me të cilat vepron ky projekt. Çfarë mund të bëj?
Krijo një llogari në një nga sistemet e pagesave elektronike, me të cilat ne punojmë. Kjo është një metodë e thjeshtë dhe nuk merr shumë kohë për të përfunduar. Kliko në lidhjet më poshtë dhe ndiqni udhëzimet e sistemit të pagesave elektronike: http://www.perfectmoney.is, http://www.payeer.com ose http://www.adv-cash.com

Unë kam një llogari në një nga sistemet e pagesave elektronike me të cilat operon projekti. Megjithatë, unë nuk kam asnjë para në atë llogari. Çfarë mund të bëj?
Në mënyrë që të marrë paratë në një llogari të sistemit të pagesave elektronike, ju lutem, përdorni mundësinë e një "Exchanger". Në internet ju do të gjeni shumë prej këtyre "Exchanger".

Mund të bëj disa depozita?
Ju mund të bëni ndonjë numër të pagesave pa ndonjë kufizim. Ju mund t'i referohet "investime" për më shumë informacion.

Në çfarë mënyre të bëjë fitimet e projektit do të kreditohet?
Të gjitha fitimet do të kreditohet çdo ditë për 6 ditë në javë, me përjashtim të hënave. Më shumë detaje, ju lutem referojuni në seksionin e titulluar "investim".

A mund të bëjë një depozitë shtesë në planin e investimeve, në të cilin kam bërë tashmë një depozitë aktive?
Po. Ajo nuk është e ndaluar në rregullat e investimeve. Megjithatë, para se të bëni një depozitë shtesë, është e këshillueshme për të lexuar rregullat për investime në seksionin "Marketing".

Kur do të marrë pagesën time të parë nga depozitimi i kryer?
Vetëm 24 orë pas kohës së depozitimit transacted, ju mund të kërkoni një pagim të fitimeve në llogarinë tuaj.

Sa kohë është e përpunimit koha e kërkesës sime për tërheqje?
Përpunimi i të gjitha pagesave dhe kërkesave të tërheqjes do të marrë në mes të një minutë në një maksimum prej 24 orësh. Për të siguruar sigurinë në pagim, të gjitha kërkesat e tërheqjes do të dalë me dorë.

A ka ndonjë tarifat e tjera ose detyrimeve të pagesës?
Për investitor, nuk ka pagesa shtesë ose detyrimet e pagesave.

A ka një minimum ose limit maksimal për pagesën e fitimeve?
Shuma minimale që mund të kërkohet është $ 0.1. Për shumën maksimale të shlyerjes asnjë limit është dhënë. Megjithatë, sistemi juaj pagesa mund të ketë kufizime. Ju lutem lexoni me kujdes rregullat e kufijve të sistemit tuaj të pagesave.

Është dhënë një program për komisionet e referimit?
Po. Për të mësuar më shumë për këtë, ju lutem shikoni seksionin "Marketing".

Çfarë është e nevojshme për të marrë një komision referimi?
Nëse ju dëshironi të merrni komisionet e referimit, është e mjaftueshme në qoftë se ju të regjistroheni në projekt dhe të ndajnë lidhjen tuaj referimi me miqtë tuaj dhe të njohurit. lidhjen tuaj referimi mund të gjenden duke hyrë në llogarinë tuaj.

Është një depozitë e aktiv nevojshme për të marrë komisionet e referimit?
Për të marrë komisionet e referimit, jo depozitat private janë të nevojshme.

Sa shpejt komisioni i referimit do të kreditohet pas referimit im ka bërë një depozitë?
Menjëherë pas referimi juaj ka bërë depozitimin e tij, ju do të merrni një kredi të komisionit të referimit në llogarinë tuaj.

Nëse unë kam një pyetje për të cilën unë nuk mund të gjeni përgjigje në faqe, si mund të veproj?
Ju lutemi të kontaktoni mbështetjen. Mbështetja jonë mund të gjenden nën "Kontakt". Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur menjëherë dhe shpejt pyetjeve tuaja në lidhje me procesin e investimeve dhe bashkëpunimit të ndërsjellë.

Pagim gjashtë herë në javë - Day Game Mastery


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,

DGM - Day Game Mastery - Historia
Historia e DGM


Ka një sërë mënyra e të ardhurave në bast mbi ngjarjet sportive. Unë nuk do të duan të marrin në konsideratë të gjitha tezën mënyra këtu. Më mirë unë do të tregoj pak për atë që ka arritur të shënojë kompaninë tonë dhe se si ne e bëmë atë.

Emri im është Konstantin Mironov. Unë jam 45 vjeç dhe 25 prej tyre I përkushtuar për matematikë dhe logjikës matematike. I profesionalisht e probabiliteteve studiuar të atyre apo ngjarje të tjera dhe si rezultat ka zhvilluar model matematik cilat mund të përdoren në disa kumar dhe në parashikimin e ngjarjeve të caktuara. Në veçanti, metoda ime e veçantë mund të përdoret në parashikimin e rezultateve të ngjarjeve sportive. Dhe pa marrë parasysh se sa e pabesueshme që mund të ndjejnë, por rezultati i ndonjë ngjarje sportive e cila nuk mund ose nuk ka të drejtë të veprojnë nga personi ose të ndërhyjë në zhvillimin e saj, është e mundur të parashikohet me shkallë të lartë të probabilitetit. Duke përdorur këtë njohuri si bazë të aktivitetit të ardhshëm të kompanisë, në vitin 2011 I organizuar e si-mendje ekip me Splat është zhvilluar strategjinë e parashikimeve kryer dhe procesi i një bast cila ka për të sjellë në me të ardhura garanci Pavarësisht numrit të basteve dhe shuma vhich havebeen investuar në baste të tezës.

dy vitet e ardhshme ne havebeen shpenzuar për mprehje i metodave dhe mënyrave të ndërveprimit interaktiv, dhe për këtë arsye për përmirësimin dhe modifikuar i disa programeve. PRANDAJ teza dy vjet mund të konsiderohet si një periudhë të caktuar përgatitore dhe eksperimentale në aktivitetin tonë. I vendosur qëllim të vetëm për të gjithë kolektive: Metoda e jonë ka për të punuar si mekanizëm si debugged të përkryer, ajo ka për të punuar tërësisht në mënyrë të pagabueshme dhe në rezultat të përgjithshëm ajo duhet të ketë për të bërë fitim gjithmonë. Kjo ishte një kohë kur i më të duan që ne të bëhet një skuadër, e cila përpjekjet dhe ide të cilat do të drejtohen në arritjen e një qëllimi të përbashkët. Dhe unë mund të bëjë atë.

Në vitin 2013 kemi filluar të punojmë Praktikisht e gjithë bota, si interneti i jep mundësi të pothuajse të pakufizuar që kanë në drejtim të realizimit të qëllimeve tona. Përveç programeve madhështore analitike dhe algoritme të saktë matematikore, kemi përmirësuar partneritetin afatgjatë me ekspertë të pavarur evropiane në fushën e basteve të cilët me gatishmëri rënë dakord për të bashkëpunuar me ne, duke parë në praktikë, çfarë rezultatesh mund të arrihet, duke përdorur metodën time parashikimit. Me kalimin e kohës mënyra jonë e punës filloi të interesuar të basteve-menaxherëve të mëdha të huaja dhe ruse, të cilët janë dakord të Përfaqësuesit tanë në të mëdha më të mëdha botërore të basteve-platforma. Ajo wurde mundur në sajë të përvojës Rritja ndërkombëtar të të gjithë stafit të kompanisë sonë dhe rezultateve të qëndrueshme pozitive të basteve në rezultatin e ngjarjeve sportive.

Në botën e basteve nuk ka shumë të kompanive në mënyrë të qëndrueshme dhe me fitim të punës për shumë vite me radhë. Ne jemi një nga kompanitë e pakta të gjitha që është e aftë për të treguar vetëm rezultatet, unike dhe shumë tërheqëse nga pikëpamja komerciale e parë e kërkimit. Pra, vetëm të besoj se përvoja ime, Ndoshta, me të vërtetë më të mirë në biznes. Tani 2016. Ne punojmë në mënyrë të patëmetë gati tre vjet, Rritja fitim të përgjithshëm nga viti në vit dhe të lejuar për të fituar nga të gjithë, që bashkëpunon me ne. Dhe unë konsideroj u erdhi koha për të hedhur ndonjë misterit dhe kep të ngushtë. Në kufijve të arsyeshëm, natyrisht! Është koha për ne që të rritet jo vetëm brenda botës së elitës. Dua bëri njerëzit mund të bëjnë unabhängig një zgjedhje të drejtë dhe të kenë mundësi për të ardhur më afër të ardhurat e garantuar kështu, se si është e mundur. Dhe kompania jonë mund të ju jap këtë shans. Thjesht ndonjëherë është e nevojshme për të parë perspektivën, të jetë personi i zgjuar dhe i mprehtë. Është e nevojshme për të vendosur Korrekt prioritetet dhe për të marrë hapat e mbështetur me partneritet profesionale. Nëse keni teza dhe pronat që ju shihni në fytyrën tonë të partnerit të besueshme dhe afatgjatë në fushën e basteve, atëherë ju në rrugën e drejtë. teknologjive tona unike operuar nga përvojë, disiplinën dhe depërtim në të ekspertëve tanë në përkrahjen aktive të partnerëve tanë ndërkombëtarë do të jetë në gjendje për të bërë dhe Sigurimi i të gjithë pjesën tjetër.

Kredoja ime jetësore - "nuk ekziston detyrat pamundur apo të pazgjidhshme, ka formuluar gabimisht kushte detyrë". Kompania jonë është në gjendje për të vënë përpara vetes vetëm Korrekt dhe kujdes kushtet e formuluara plotësisht Cili gjithmonë të çojnë në rezultat pozitiv!

Çdo gjë që havebeen bërë nga ne, çdo gjë e bëri Ne mund të arrijë dhe për të arritur në botën e basteve për rezultatin e ngjarjeve sportive, ju do të jetë në gjendje të përdorin për arritjen e majat reja të mirëqenies, duke pasur bashkëpunimin e filluar me kompaninë tonë.

Me respekt, Konstantin Mironov, Kryetar i Bordit të kompanisë DGM.